Omloop Het Nieuwsblad (1.UWT)

Belgique Du 25.02.2017 au 25.02.2017

Palmarès

Année1er2ème3ème
2007ITA Filippo POZZATOESP Juan Antonio FLECHABEL Tom BOONEN
2008BEL Philippe GILBERTBEL Nick NUYENSNOR Thor HUSHOVD
2009NOR Thor HUSHOVDBEL Kevyn ISTAESP Juan Antonio FLECHA
2010ESP Juan Antonio FLECHAAUS Heinrich HAUSSLERUSA Tyler FARRAR
2011NED Sebastian LANGEVELDESP Juan Antonio FLECHAAUS Mathew HAYMAN
2012BEL Sep VANMARCKEBEL Tom BOONENESP Juan Antonio FLECHA
2013ITA Luca PAOLINIBEL Stijn VANDENBERGHBEL Sven VAN DOUSSELAERE
2014GBR Ian STANNARDBEL Greg VAN AVERMAETNOR Edvald BOASSON HAGEN
2015GBR Ian STANNARDNED Niki TERPSTRABEL Tom BOONEN
2016BEL Greg VAN AVERMAETSLK Peter SAGANBEL Tiesj BENOOT